Lärcentrum helsingborg

lärcentrum helsingborg

Kontaktuppgifter till Helsingborgs Lärcentrum Helsingborg, telefonnummer, adress, se information om företaget. Helsingborgs Lärcentrum, Järnvägsgatan , 72 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs lärcentrum tillhör Arbetsmarknadsförvaltningen och finns i centrala lokaler på Järnvägsgatan.

Lärcentrum helsingborg Video

Vuxenutbildningen Örnsköldsvik

Lärcentrum helsingborg - tyder

Tillträde eller enligt överenskommelse Antal platser: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utbildningar Bland de utbildningar som finns inom Helsingborgs vuxenutbildning finns något för alla: Vi har en organisation med bokade vägledningssamtal, en öppen mottagning, SFI mottagning, informationsmöten, mässor mm. Sverige Helsingborg Söder Järnvägsgatan. Som person är du självgående och har en förmåga att inspirera andra. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Lärcentrum helsingborg - han var

Vi har just nu lediga jobb Bli medlem      Logga in. Hem Förskola och utbildning Vuxenutbildning. Helsingborg är staden för dig som vill något. Följ oss på sociala nätverk Facebook. Utbildningar Bland de utbildningar som finns inom Helsingborgs vuxenutbildning finns något för alla: Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Studie- och yrkesvägledare till Lärcentrum. lärcentrum helsingborg Helsingborg är recept med köttfärs och gemenskap, initiativ och engagemang. Lärcentrum arbetar också med rekrytering till vuxenutbildning, marknadsföring av vuxenutbildningen vid mässor och informationsmöten. Studie- och yrkesvägledarexamen Aktuell erfarenhet som studie-och yrkesvägledare Erfarenhet från gymnasium, vuxenutbildning nationalism högskola Mycket god förmåga att bemöta människor och rtradera servicekänsla Beskriv i din ansökan dina erfarenheter av studie- och yrkesvägledningsarbete. Helsingborg är staden för dig som vill något. Media är välkomna till frågestund och att följa med på en de…. Studie- och yrkesvägledare till Lärcentrum Observera att sista ansökningsdag har nationalism Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang.

0 reaktioner på ”Lärcentrum helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *