Flirta

flirta

Lär dig konsten att flirta. ”Det finns en kemi mellan oss.” Du har säkert hört någon säga detta om en partner eller om en kille en tjejkompis varit intresserad av. Eller så har du kanske varit med om det motsatta, att någon efter en mindre lyckad dejt skyllt på att det ”saknats kemi” mellan dem. Sådana här. En flirt kan vara spontan eller noga genomtänkt. Balansgången är inte enkel för dem som är ovana eller blyga. Så hur flirtar man på ett bra sätt? Här kommer en liten flirtskola för vuxna. Svenskarna är sämst i världen på att flirta. Speciellt killarna är katastrofala, säger datingcoachen Marie Hagberg. Nu vill hon ändra på det och hon börjar med Expressens läsare. flirta

Flirta - kan

Det lönar sig hursomhelst att vara medveten om att det finns vissa skillnader på hur tjejer och killar flirtar, men huvudsakligen går det nog till på samma sätt. Ska du på en spännande dejt till helgen? Men faktum är att flirtning är en färdighet precis som att sätta straffar i fotboll eller steka perfekta pannkakor, och som med alla färdigheter gäller att övning ger resultat! Kanske tänker du nu att du aldrig skulle våga göra detta, men sammantaget behöver det hela inte ta mer än fem sekunder — han kanske inte ens hinner bli medveten om vad du gör, utan får bara chansen att lägga märke till dig, tillägger Lowndes. Eller vila i det som är, ge sig tid. Upprepa hans namn Att säga någons namn är ett bra sätt att göra ett bestående intryck, och det hjälper även i dejtingsammanhang. En djupare förståelse av modern flirting etikett samt komplexa oskrivna regler är ett kraftfullt vapen när det kommer till att attrahera en partner.

Flirta - brustabletter som

Ibland rusar vi bara framåt och vågar inte stanna upp. Resterande delen av er dejt tillsammans kan med fördel bestå av en lugnare aktivitet, där ni gör något avslappnande tillsammans — en god middag är ett perfekt tips! Digitalt kan en komplimang besvaras med en smiley om personen blir glad eller med ingenting om hen är ointresserad. Rör jag i samma cirklar hela tiden? Det bästa du kan göra om du vill attrahera någon i din närhet är att klä dig i ganska konservativa och lite dressigare plagg, och om du vill dra uppmärksamhet till någon särskild del av kroppen så var inte för uppenbar, utan bär till exempel en båtringad tröja som avslöjar lite av bh-bandet när den kasar ner vid axeln.

Flirta Video

JDZmedia - Flirta D [SPITFIRE]

0 reaktioner på ”Flirta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *