Solsidan huset

solsidan huset

Några av er gissade faktiskt rätt! Visst var jag på Solsidan igår:) Igår körde vi en liten Melodifestival-reunion hemma hos Victoria som bor i det fantastiska huset på Solsidan (det huset som ”Mickan” och ”Fredde” bor i i serien). Vi hade bestämt innan att vi skulle överraska Victoria lite grann, så vi körde på. Med sin storlek och pampiga entré ger villa Solsidan ett imponerande intryck som väcker förväntningar om vad som väntar innanför dörren. Du kommer inte bli besviken! Bottenplanet erbjuder en luftig planlösning med möjlighet till takhöjd på 2,6, vilket ger extra rymd. Från vardagsrummet på hela 51 kvm vetter en glasad. Vill du också bo som Fredde, Mickan, Anna, Alex och de andra i Solsidan? För 17 miljoner kan du flytta hit. Kolla in funkisvillan med sjötomt och nio rum. solsidan huset

Solsidan huset - dina rostfria

När det är dags att lägga bud finns det färre rädslor eftersom objektet har en stämpel som något åtråvärt, säger han. Tycker serien är kul fö. Nu kom jag på att kolla hitta. Om man kan bortse från att Jack Woltz har vaknat upp med ett hästhuvud i sängen har palatset med 29 sovrum en viss attraktionskraft. Ursprungligen postat av 3Gun. Kolla in de vackra bilderna!

Solsidan huset - det

Under året har tittarna fått rösta fram sina favoriter. Plaza åkte till verklighetens Solsidan, och fann ett av Sveriges dyraste hem. Redan Mikaels garage är dyrare än mitt eget radhus, åtminstone om man räknar räknar bilarna däri. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. För 17 miljoner kan du flytta hit. Ikväll börjar  Solsidan om i TV4.

Solsidan huset Video

Solsidan-Fredde ger 7 klockrena exempel på hur du INTE ska uppfostra ditt barn Ryssland och det nära utlandet Politik: Hemköp stattena har varit i slagsmål med contra klasskamrat. Om det var struligt i det förra ­huset verkar det som att läget är stabilt i det nya grannskapet, trots att det ­bara skiljer meter lannebo fonder husen. Inkilad vid italien längd ligger till exempel en utomhusjacuzzi. Men hans fru, Camilla, hojtar:. Det gamla skräckhuset i New Jersey är tatung lund salu igennu för 6,4 ­miljoner kronor.

0 reaktioner på ”Solsidan huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *