Cykelgarage

cykelgarage

Snabbfakta. Öppettider: Dygnet runt. Pris: /månad. Prova på 10 dagar gratis - Registera dig här. Registera dig hos Länstrafikens kundcenter under deras ordinarie öppettider (Glöm inte att ta med ID-handling). Adress: Östra Bangatan 1, Örebro. Ytterligare information från Örebro kommun. Den låsta cykelparkeringen. Som ett led i kommunens arbete att uppmuntra till gång- och cykeltrafik samt kollektivåkande erbjuder vi ett cykelgarage vid stationen i Ängelholm. Perfekt för pendlaren. Du kan här tryggt låsa och förvara din cykel i samband med dina tågresor. Låssystemet är kopplat till kollektivtrafiken och dess resekort. Vi skrev ju häromdagen om att Trafikkontoret bränt alla pengarna som skulle bli tre cykelgarage på ett ställe. Men nu verkar de styrande politikerna ha en annan åsikt. Trafikborgarrådet Ulla Hamilton, som annars håller en rätt låg profil i cykelsammanhang, Läs mer →. Kategorier: cykling, Politik | Taggar: Älvsjö. cykelgarage

Cykelgarage Video

Cykelhuset i Malmö Cykelgaragen FalcoQ tillverkas i varmförzinkat stål och trä och kan pulverlackeras för att passa in i närmiljön på ett tilltalande sätt. Varmförzinkade produkter Vi anser att julrim tomte för utomhusbruk skall ha ett bra rostskydd. Därför varmförzinkar vi allt stål som grundbehandling. Hälften av cykelgaragets tak är försedd med solceller vilket innebär att cykelgaraget helt och köksfläkt elgiganten drivs av förnyelsebar energi. Vid Katrineholms resecentrum finner du Katrineholms första låsta parkeringshus för cyklar.

Cykelgarage - Tyskland

Nedan ser du några exempel på våra projekt. Du kan även registrera dig på Pressbyrån vid Katrineholm central Stationsplan 1. Du kan med hjälp av material och färg få Basta att passa bra in i omgivningen det skall stå i. Din energi- och klimatrådgivare kan ge dig gratis rådgivning om energiskloka fönster. Hälften av cykelgaragets tak är försedd med solceller vilket innebär att cykelgaraget helt och hållet drivs av förnyelsebar energi. Basta cykelgarage med hög träspaljé och sedumtak. Kom ihåg att ta med giltig id-handling.

0 reaktioner på ”Cykelgarage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *