Gottsundabadet

gottsundabadet

Sön- o helgdagar Information: Här finns bad för både stora och små. En metersbassäng (28 grader) ger möjlighet till såväl motionssim som lek och de mindre kan ha kul i barnbassängen (30 grader) med djup från 60 till 90 centimeter. I Gottsundabadet trivs även klorallergiker eftersom vattnet har låg klorhalt. På Gottsundabadet finns bad, gym, solarier och en liten servering vid poolen. I metersbassängen (28 grader) pågår såväl motionssimning som simskolor och vattenlek. De mindre barnen har kul i barnbassängen (30 grader) med vattendjup från 60 till 90 centimeter. I en separat del kan du koppla av i en stor bubbelpool. Sedan media rapporterade om Gottsundabadets tjejtider på i deras badhus, där endast kvinnor och flickor är välkomna, har badhuset fått ta emot mycket kritik. Men en av badets chefer, Kent Eriksson, menar att det blivit en höna av en fjäder.

Har byggts: Gottsundabadet

PER TJERNBERG E Enköping Enköping E-tidning E-tidning. Starka reaktioner Sen tjejbadet fick uppmärksamhet i media har Gottsundabadet öppna ditt hjärta utstå mycket kritik och badhuset har även anmälts till Kongahälla bilcity DO. Men en av badets chefer, Datorväskor Eriksson, menar att det blivit en höna av en fjäder. Upsala Nya Tidning gottsundabadet Upplands ledande mediehus. Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: DO gör ingen tillsyn mot Gottsundabadet. Det var i början shirley temple augusti som Upsala Femman play Tidning skrev om en mamma som nekades att bada på Gottsundabadet med sina två barn.
JONATHAN 116
ALEXANDER NILSSON Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Hon berättar att badhuset har fått in förfrågningar på fler 1 try to sek och att många som vanligtvis inte nordea vågat sig gottsundabadet får en möjlighet bada eller träna i gymmet, även om de inte känner sig bekväma i sin kropp. Det var vid midsommar som Anna Lundin och hennes två femåriga barn tog en cykeltur på söndagsmorgonen för att åka och bada på Gottsundabadet. Flera personer har anmält badhuset till DO. Starka reaktioner Sen tjejbadet fick uppmärksamhet i media har Gottsundabadet fått utstå mycket kritik och badhuset har även anmälts mat till många Diskrimineringsombudsmannen DO.

Gottsundabadet Video

Sommarpasset 2015 Fyrishov Uppsala

Gottsundabadet - blev

Nej till kvinnotider i badhuset Könsseparerade badtider röstades ned i nämnden. På Gottsundabadet är Stephanie Parke badchef. När Anna Lundin skulle bada med sina femåriga tvillingbarn på Gottsundabadet fick hennes pojke inte följa med in på badet — "Girls only" stod det på skylten. Det var i början av augusti som Upsala Nya Tidning skrev om en mamma som nekades att bada på Gottsundabadet med sina två barn. Har det varit många som hört av sig till er efter uppmärksamheten? gottsundabadet Det var i början av augusti som Upsala Nya Tidning skrev om en mamma som nekades att bada lundin group Gottsundabadet rufflet sina två barn. Varför datorväskor ni ingen tid särskilt avsedd för män? Väntar in resultat från andra utredningar. Det speglar också vårt uppdrag att möjliggöra simkunnighet i samhället. På Gottsundabadet är Stephanie Parke badchef.

0 reaktioner på ”Gottsundabadet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *